حوزه علمیه:

آل سعود قدرتمندتر از آل فرعون نیست

چهارشنبه 10 خرداد 1396
15:08
آل سعود قدرتمندتر از آل فرعون نیست حوزه علمیه قم در بیانیه ای با اظهار تأسف از شهادت شماری از اهالی شهر العوامیه عربستان به دست نیروهای ال سعود، تأکید کرد خاندان آل سعود قدرتمندتر، ثروتمندتر و گسترده تر از آل فرعون نیست که به عذاب الهی گرفتار شدند.

العالم - عربستان

در بیانیه حوزه علمیه قم، تأکید شده است: به هیچ وجه نمی توان این حمله را توجیه کرد، و این اقدامات مجرمانه بیانگر تمامیت خواهی و سلطه جویی آل سعود با حمایت آمریکا، در اداره سرزمین حرمین شریفین است.
در بیانیه حوزه علمیه آمده است:  بدون شک ویران کردن مساجد و خانه ها و فراری دادن اهالی، از جرم هایی است که خداوند به عاملان آن عذاب شدید وعده داده است.
حوزه علمیه خاطرنشان کرد: خاندان آل سعود قدرتمندتر، ثروتمندتر و گسترده تر از آل فرعون نیستند، که به عذاب الهی گرفتار شدند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: همانطور که خداوند مستضعفان را از سرکشی فرعون نجات داد، و او را به هلاکت رساند، مستضعفین سرزمین حرمین را نیز نجات خواهد داد، و گردنکشان را نابود خواهد کرد.
حوزه علمیه قم در پایان، جرایم آل سعود در تخریب مساجد و خانه های شهروندان و بیرون راندن مردم از محل سکونتشان را محکوم کرد، و از علمای امت اسلامی، مؤسسه های دینی، جامعه جهانی و به ویژه همه سازمان های مدافع حقوق بشر خواست مواضعی قاطع برای محکوم کردن این جنایتها بگیرند؛ حوزه علمیه همچنین اهالی العوامیه را به صبر و پایداری فراخواند.

0% ...

آخرین اخبار

فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک