داعش در قاچاق مواد منفجره به سینا ناکام ماند

چهارشنبه 10 خرداد 1396
22:41
داعش در قاچاق مواد منفجره به سینا ناکام ماند ارتش مصر تلاش تروریست ها برای قاچاق مواد منفجره را در منطقه سینا، در استان سوئز را ناکام گذاشت.

العالم - مصر

به گزارش شبکه روسیالیوم، سرهنگ "تامر الرفاعی" سخنگوی ارتش مصر در بیانیه ای امروز چهارشنبه اعلام کرد: نیروهای هنگ سوم میدانی وابسته به ارتش موفق شدند دو سرنشین یک خودرو را به همراه مقادیر زیادی تجهیزات و مواد منفجره برای تولید بمب های دست ساز، در غرب تونل "شهید احمد حمدی" در استان سوئز دستگیرکنند. بازداشت شدگان تلاش می کردند این مواد را برای کمک به عناصر تروریستی در سینا، در اختیار آنها قرار دهند.

الرفاعی با اشاره با بازداشت متهمان گفت: در حال حاضر اقدامات قانونی درخصوص متهمان و تجهیزات توقیفی در دست انجام است.

تونل "شهید احمد حمدی" در جنوب کانال سوئز و شمال شهر سوئز قرار دارد که به سینا می رسد.

از حدود چهار سال پیش تاکنون، تروریست ها حملات علیه ارتش و نیروهای امنیتی در شمال سینا را تشدید کردند که بدنبال آن صدها نیروی امنیتی جان خود را از دست دادند.

گفتنی است، تروریست های مصر بیعت با داعش را در سال 2014 اعلام کردند.

221

0% ...

آخرین اخبار

بایکوت و واکنش تند افکار عمومی به حضور نظامی صهیونیست در تبلیغات آدیداس


جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف