روسیه اعلام کرد: حالا که ترامپ پایبند نیست، پس...

جمعه 12 خرداد 1396
17:31
روسیه اعلام کرد: حالا که ترامپ پایبند نیست، پس... روسیه اعلام کرد با توجه به خروج آمریکا از پیمان آب و هوایی پاریس، دیگران هم می توانند در واکنش به این اقدام آمریکا، از این پیمان خارج شوند.

العالم – روسیه

«الکنساندر نواک» وزیر انرژی روسیه روز جمعه، در حاشیۀ همایش بین المللی پترزبورگ اظهار داشت: فکر می کنم در چنین شرایطی مشکلی وجود ندارد که دیگر کشورها نیز به عنوان واکنش (به خروج آمریکا از پیمان آب و هوایی پاریس) از تعهدات خود به این پیمان دست بکشند.

وی افزود: خروج از این پیمان، حدود سه سال طول می کشد و در این مدت، ممکن است تغییرات متعددی در تصمیم گیری ها صورت گیرد.

گفتنی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز پنج شنبه، اعلام کرد که واشنگتن از توافقنامۀ آب و هوایی پاریس خارج می شود و گفت وگوهایی برای دستیابی به توافقنامه ای جدید در این زمینه را در دستور کار قرار خواهد داد.

پیمان آب و هوایی پاریس در تاریخ ۲۱ آذر ۱۳۹۴، با توافق 196 كشور جهان و در چارچوب كنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل امضا شد و هدفِ آن جلوگیری از افزایش دمای زمین بیش از 2 درجه سانتی گراد در قرن جاری و تلاش درجهت محدودیت افزایش دما به زیر 1.5 درجه سانتیگراد نسبت به سطح آن در قبل از صنعتی شدن است.

205

 

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد