رسوایی تلویزیون رسمی بحرین در الدراز

شنبه 13 خرداد 1396
10:11
رسوایی تلویزیون رسمی بحرین در الدراز شبکه تلویزیونی بحرینی "اللؤلؤه" با پخش گزارشی، اخبار دروغ تلویزیون بحرین درباره حقایق الدراز واقع در غرب منامه را تکذیب کرد.

العالم - بحرین
به گزارش پایگاه خبری المنار، تلویزیون بحرین سعی کرد با ارسال یک تیم خبری به همراه تعدادی مأمور امنیتی به شهرک الدراز و تهیه گزارش، چنین وانمود کند که زندگی در این منطقه به روال عادی برگشته است.
به رغم تمام تلاش تلویزیون رسمی بحرین برای ارائه روایتی قانع کننده از این منطقه،  تمام این تلاشها به شکست انجامید و گزارشی که این تلوزیون تهیه کرد، خود، گواه دروغ بودن ادعای این شبکه تلویزیونی شد.
خبرنگار این شبکه تلویزیونی سعی کرد با تکرار یک سناریو برای سه بار، بینندگان خود را متقاعد کند که زندگی طبیعی و امنیت به الدراز برگشته است اما اهالی این شهرک هیچ گونه استقبالی از این تیم نکرده و برخلاف انتظار دورشان جمع نشدند. حتی خیابان ها و کوچه ها هم خالی از رهگذر بودند و این صحنه خود گویای وضعیت نظامی و امنیتی این منطقه بود.

208

0% ...

آخرین اخبار

موج «بیست و هفتم» عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک «یا حیدر کرار علیه‌السلام»


سخنگوی وزارت دفاع: تسلیحات ارتقایافته ایران، مرحله‌ای می‌آیند


تأکید عراق بر لزوم توقف جنگ علیه ایران


روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری قصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است