مشاور نخست‌وزیر ترکیه هم بازداشت شد

شنبه 13 خرداد 1396
17:12
مشاور نخست‌وزیر ترکیه هم بازداشت شد «بیرول اردم» مشاور نخست‌وزیر ترکیه و همسرش به اتهام ارتباط با جنبش وابسته به فتح‌الله گولن بازداشت شدند.

العالم - اروپا

به گزارش رسانه‌های ترکیه، در ادامه مقابله دولت آنکارا با افراد مظنون به همکاری با جنبش «فتح‌الله گولن»، این بار مقام سابق عضو وزارت دادگستری و مشاور کنونی نخست‌وزیر این کشور به همین ظن دستگیر شده است.

کودتای نافرجام 15 جولای در ترکیه همچنان خبرساز است و واکنش‌های دولت به آن و عواقب آن در فضای سیاسی ادامه دارد.

مقامات دولت ترکیه «فتح‌الله گولن» روحانی مخالف اردوغان را که در تبعیدی خودخواسته در آمریکا حضور دارد، عامل اصلی این کودتا می‌دانند و بارها از واشنگتن استرداد او را خواستار شده‌اند.

به دنبال کودتا، اقدامات دولت ترکیه در ارتش، وزارتخانه‌های گوناگون و همچنین رسانه‌ها به منظور مقابله با اعضای جنبش گولن را آغاز کرده و روند اخراج، بازداشت و تعلیق افراد به اتهام عضویت در این جنبش و معاونت در کودتا ادامه دارد.

به گزارش دیلی صاباح، در تازه‌ترین مورد از این موارد، مشاور «بینالی ایلدیریم» نخست‌وزیر ترکیه به ظن ارتباط با جنبش گولن بازداشت شده است.

«بیرول اردم» مشاور نخست‌وزیر ترکیه که پیشتر عضو وزارت دادگستری هم بوده به همراه همسرش دستگیر و به بازداشتگاهی در آنکار منتقل شدند.

 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو