کاخ ریاست جمهوری در کنترل ارتش و کمیته‌های مردمی

شنبه 13 خرداد 1396
18:06
کاخ ریاست جمهوری در کنترل ارتش و کمیته‌های مردمی وزارت دفاع یمن از سیطره کامل ارتش و کمیته های مردمی این کشور بر کاخ ریاست جمهوری و پادگان تشریفات در تعز خبر داد.

العالم - يمن

وزارت دفاع یمن امروز شنبه اعلام کرد که نیروهای ارتش یمن و کمیته‌های مردمی، کاخ ریاست جمهوری و پادگان تشریفات در تعز را به تصرف کامل خود درآورده اند.

این وزارتخانه تاکید کرد که بیش از 37 تن از نیروهای مزدور وابسته به عبدربه منصور هادی رییس جمهور فراری یمن از جمله چند فرمانده در عملیات ارتش و کمیته های مردمی برای تصرف کاخ ریاست جمهوری پادگان تشریفات در تعز کشته و زخمی شده اند.

شبکه تلویزیونی المیادین در گزارشی اعلام کرد که نیروهای هادی که از پشتیبانی ائتلاف سعودی علیه یمن برخوردارند پیشتر از سیطره خود بر پادگان تشریفات و ورودی کاخ ریاست جمهوری خبر داده بودند.

براساس این گزارش وزارت دفاع یمن همچنین از کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای سعودی بر اثر آتش ارتش و کمیته های مردمی یمن در پایگاه الغاویه در جیزان خبر داد.

یک منبع نظامی نیز به المیادین گفت: هفت تن از عناصر وابسته به نیروهای هادی در منطقه الجحملی به هلاکت رسیده اند.

213

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم