طوفان بسیار عجیب در مکزیک + فیلم

يکشنبه 14 خرداد 1396
12:50
کاربران در شبکه های اجتماعی در اینترنت فایلی ویدئویی از شکل گیری طوفانی بسیار عجیب در مکزیک را بازنشر دادند.

العالم - گوناگون

این ویدئو ابری عظیم را نشان می دهد که با چشم می توان آن را دید و به طور حلزونی به دور خودش می چرخد و جریان هوا تشکیل می دهد.

یک سر این طوفان حلزونی در درون ابر در آسمان و یک سر آن روی زمین است که می چرخد و همه چیز را در خود فرو می برد.

روزنامه واشنگتن پست نوشت که این ویدئو ساختگی نیست یا هیچ گونه دخل و تصرفی در صحنه های آن انجام نشده است.

این روزنامه نوشت: نمی توان برداشت کرد که آیا این تصاویر آخرین مرحله از یک گردباد بزرگتر است که به پایان خود نزدیک می شود یا خود طوفان است. چه بسا گردبادی باشد که با آن طوفان برای مدتی روی زمین درآمیخته شده باشد و در نتیجه آنچه ما شاهد آن هستیم مرحله پراکند شده ابر باشد.

ابر گردبای، سفید و واضح است و نور خورشید در آن می درخشد.

این درحالی است که روزنامه  La Opcion مکزیک نام "دم شیطان" را روی این طوفان گذاشته است که قبلا آن را نشنیده ایم اما با توجه به شکل طوفان مناسب به نظر می رسد.

این روزنامه نوشت: طوفان روز سه شنبه 30 ماه مه در ایالت شیواوا مکزیک آغاز شد.

6

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود