جاسوسی زنان از افسر آمریکایی

يکشنبه 14 خرداد 1396
15:14
جاسوسی زنان از افسر آمریکایی دادگاهی در آمریکا یک افسر نیروی دریائی را به جرم افشای اطلاعات نظامی محرمانه به 6 سال حبس محکوم کرد.

العالم آمریکا

ادوارد لین افسر نیروی دریائی آمریکا هنگام بازجوئی در آوریل گذشته اعتراف کرده بود که در نگهداری اطلاعات محرمانه کوتاهی کرده و اطلاعات دفاعی محرمانه را به 2 زن خارجی داده است.

دفتر تحقیقات فدرال (اف بی آی) پس از مظنون شدن به ادوارد  لین ، وی را بازداشت کرد و پی برد که این افسر نیروی دریائی با یک زن چینی و یک زن تایوانی ارتباط محرمانه داشت و با یکی از آنها در یکی از مراکز ماساژ هاوائی آشنا شده بود.

ادوارد پس از اینکه با اتهام جاسوسی روبرو شد، اعتراف کرد که اطلاعاتی محرمانه را به یک زن منتقل کرد که این زن برای یک حزب تایوانی کار می کرد.

ادوارد در بازجوئی گفت که این زن، خود را مهاجری از تایوان معرفی می کرد ولی واقعیت اینست که برای گرفتن اطلاعات از من مزدوری و جاسوسی می کرد. 

1

2

 

214

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است