چراغ راهنمایی جدید عابران پیاده در روسیه

سه شنبه 16 خرداد 1396
09:13
چراغ راهنمایی جدید عابران پیاده در روسیه مقامات شهری روسیه برای کاهش تصادف عابران پیاده در خیابانها، چراغ راهنمایی را به کف خیابانها آوردند.

العالم - گوناگون

به گزارش ریامو، در این طرح که در برخی از خیابانهای مسکو به اجرا درآمده، در محل های عبور رهگذران پیاده در تقاطع چهارراه ها ،چراغ های راهنمایی و پیام های هشدار با چراغ های LED در کف خیابان به نمایش درآمده است.

به عقیده کارشناسان ،بسیاری از استفاده کنندگان از تلفن همراه در خیابانهای روسیه ، دقت چندانی به علایم راهنمایی ندارد و مدام سرگرم گوشی خود هستند که این طرح تا حدود زیادی می تواند آنان را از خطرات ناشی از تصادف مصون بدارد.

با این حال بیشتر شمار تصادفات رانندگی در روسیه برعکس کشورهای خاورمیانه و آسیایی همانند چین ،هند ،ایران،پاکستان و … که رانندگان متخلفان اصلی و ناقض حقوق راهنمایی و رانندگی هستند و اساسا قوانین رانندگی را نمی دانند، عابران پیاده که سرگرم تلفن های هوشمند خود هستند حوادث دلخراش رانندگی را رقم می زنند.

 

خبرگزاری ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی/ یحیی سریع: اهداف حساس جنوب فلسطین اشغالی با موشک بالستیک هدف قرار گرفت


اژه ای: حسن ختام جنگ بیرون راندن آمریکایی‌ها از منطقه است


تنگه هرمز برگ برنده ای برای ایران است/ لزوم تدوین رژیم حقوقی برای تنگه


سقوط یک فروند جنگنده اف-۳۵ در نوادا


ایران: اقدامات استرالیا مصداق تحریف فاحش حقوق بین الملل است


روایت رئیس مجلس از خواب شوم آمریکا


انهدام محل اقامت کادر پروازی آمریکا در الخرج/200 نفر هدف قرار گرفتند


سخنگوی وزارت امور خارجه: آمریکا در پی احیای تفکر فاشیستی پیش از جنگ جهانی دوم است


ادعای جدید ترامپ: حتی اگر توافقی صورت نگیرد، به جنگ خاتمه خواهیم داد


5 شهید در تجاوز صهیونیستها به بیروت