کری: تحریم ایران می‌تواند خطرناک باشد

سه شنبه 16 خرداد 1396
09:41
کری: تحریم ایران می‌تواند خطرناک باشد جان کری، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا گفت اِعمال تحریم‌های جدید بر ضد ایران می‌تواند خطراتی را به همراه داشته باشد.

العالم - آمریکا
به نقل از آسوشیتد پرس؛ جان کری، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا می‌گوید اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید بر ضد ایران می‌تواند این کشور را منزوی کند؛ وضعی که خطراتی را به همراه خواهد داشت.
کری معتقد است تحریم افرادی که درگیر برنامه موشک‌های بالستیک ایران هستند، می‌تواند این پیام را به مردم ایران ارسال کند که توافق هسته‌ای سال 2015 برای آن‌ها منفعتی ندارد. این توافق، تحریم‌های اقتصادی ایران را در ازای توقف توسعه برنامه هسته‌ای این کشور کاهش داد.
جان کری این اظهارات را روز دوشنبه در سان فرانسیسکو و در یک برنامه جمع‌آوری پول به منظور مقابله با تهدیدهای سلاح‌های هسته‌ای مطرح کرد.
ماه گذشته کمیته روابط خارجی سنا با 18 رأی موافق در برابر 3 رأی مخالف طرحی را تصویب کرد که به دونالد ترامپ امکان می‌دهد تحریم‌های جدیدی را بر ضد ایران وضع کند.
کری می‌گوید امیدوار است ترامپ به حرف افراد خوبی که در دولتش حضور دارند، گوش کند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود