نظر کلینتون درباره حمایت عربستان و قطر از گروه های مسلح

سه شنبه 16 خرداد 1396
13:52
نظر کلینتون درباره حمایت عربستان و قطر از گروه های مسلح وب سایت افشاگر "ویکی‌لیکس" روز گذشته فاش کرد که هیلاری کلینتون وزیر خارجه اسبق آمریکا از حمایت مالی قطر و سعودی از گروه های مسلح در سوریه و عراق اطلاع داشته است.

العالم - آمریکا

وب سایت ویکی‌لیکس در این خصوص به ایمیل هیلاری کلینتون مورخ 17 آگوست 2014 به "جان پودستا" رئیس ستاد تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری خود، استناد کرده است.
کلینتون در این ایمیل، پودستا را از اوضاع سوریه و عراق و احتمال جنگ با گروه داعش در این دو کشور آگاه کرده و از امکان جذب جنگجویان پیشمرگه کرد و گروه مسلح موسوم به ارتش آزاد سوریه برای مقابله با عناصر مسلح داعش سخن گفته است.

روسیا الیوم در گزارشی نوشت: در متن ایمیل کلینتون آمده است: "ضروری است که از توان دیپلماتیک و اطلاعاتی سنتی خود برای اعمال فشار بر دولت‌های قطر و عربستان که از داعش و دیگر گروه‌های افراطی در منطقه حمایت مالی می‌کنند، استفاده کنیم."

خاطرنشان می شود که برخی از کشورهای عربی از جمله عربستان، امارات و مصر و بحرین روز دوشنبه روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کردند. این کشورها، قطر را به حمایت از "تروریسم" متهم کردند.
این درحالی است که براساس این سند خود عربستان نیز از گروه‌های تروریستی حمایت کرده است.
213

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان


عراقچی خواستار محکوم‌ کردن «عملیات تروریسم اقتصادی» آمریکا علیه ایران شد