کویت واسطه دوستی عربستان و قطر می شود

سه شنبه 16 خرداد 1396
16:34
کویت واسطه دوستی عربستان و قطر می شود شماری از مسئولین کشورهای عربی حوزه خلیج فارس گفتند که امروز صباح جابر الصباح امیر کویت جهت دیدار با ملک سلمان بن عبدالعزیز آل سعود پادشاه عربستان سعودی راهی ریاض می شود.

العالم – عربستان سعودی 

این مسئولین که خواستند نامشان فاش نشود، هدف از این دیدار را گفت و گو درباره اختلاف اخیر عربستان سعودی با قطر اعلام کردند. 

همچنین سازمان هواپیمایی کشوری عربستان سعودی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که مجوز فعالیت هواپیمایی قطر در این کشور را لغو کرده و دستور داده دفاتر آن در 48 ساعت آینده تعطیل شود.

این سازمان سپس افزود که هر گونه مجوز اعطایی به کارمندان هواپیمایی قطر برای فعالیت در عربستان سعودی، لغو خواهد شد.  

روز گذشته نیز این سازمان، فرود تمام هواپیماهای قطری به فرودگاه های عربستان سعودی را ممنوع اعلام کرده بود. 

بانک های امارات متحده عربی نیز، خرید اوراق بهادار قطر را متوقف کرد و فیلیپین به خاطر مانع سفر کارگران این کشور به قطر شده است.    

عربستان سعودی، بحرین، مصر و امارات متحده عربی پس از انتشار سخنان منتسب به امیر قطر که از سیاست های برخی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس انتقاد کرده بود، ضمن قطع رابطه با دوحه، گذرگاه های دریایی، زمینی و هوایی خود را به روی قطر بستند. 
206
 

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد