دیدار ظریف با رئیس جمهوری ترکیه +عکس

پنج‌شنبه 18 خرداد 1396
00:02
دیدار ظریف با رئیس جمهوری ترکیه +عکس محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران با رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه دیدار و گفت و گو کرد.

العالم-ترکیه
 ظریف که امروز چهارشنبه در جریان یک سفر رسمی به ترکیه سفر کرده است، در مجتمع کاخ ریاست جمهوری در آنکارا با اردوغان دیدار و مذاکره کرد.
در این دیدار که بدون حضور خبرنگاران و حدود 55 دقیقه به طول انجامید، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه نیز حضور داشت.
به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به آنکارا در مصاحبه خبری اعلام کرد: هدف سفر من به آنکارا دیدار با رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری و مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه و مذاکره پیرامون مسائل دو جانبه، تحولات منطقه ای و بحث سوریه و سایر مسائل جاری منطقه ای است.
وی مسائل منطقه خاورمیانه را نگران کننده دانست و گفت: نیاز است که در مورد این مسائل و موضوعات، گفت و گوی نزدیک بین مقامات دو کشور ایران و ترکیه انجام شود.
وی ادامه داد: همچنین اتفاقات تروریستی در منطقه ما رخ داده که نیاز است همکاری همه جانبه ای در این زمینه صورت بگیرد.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ


گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن


مقام سابق موساد: جنگ علیه ایران شکست خورده است


گزارش معاون وزیر خارجه به سفرای خارجی مستقر در تهران در مورد طرح مذاکراتی ایران


درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند