ترامپ: قطر هر چه زودتر حمایت از تروریسم را تمام کند

شنبه 20 خرداد 1396
00:03
ترامپ: قطر هر چه زودتر حمایت از تروریسم را تمام کند دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در سخنانی که جمعه شب دربارۀ تنش قطر با برخی از همسایگانش مطرح کرد گفت قطر باید فورا به حمایت از تروریسم پایان دهد.

العالم - آمریکا

به گزارش پایگاه اسکای نیوز، ترامپ ضمن درخواست از قطر برای پایان دادن به حمایت تروریسم ابراز امیدواری کرد نشستی که در ریاض با حضور او برگزار شد، آغازی برای پایان تروریسم باشد.
ترامپ در نشست خبری مشترک با همتای رومانیایی خود، همچنین، تأکید کرد قطر سابقه ای طولانی در حمایت از تروریسم دارد.  او افزود: در سفر به ریاض، بازیگران کلیدی در منطقه موافقت کردند که حمایت از تروریسم، خواه حمایت نظامی یا مالی را متوقف کنند. کشورها نزد من آمدند و با من درباره مقابله با قطر به دلیل رفتار این کشور صحبت کردند.
ترامپ در بخش دیگری از سخنانش گفت: من همراه با وزیر خارجه آمریکا، رکس تیلرسون، ژنرال‌ها و پرسنل نظامی‌مان به این تصمیم رسیدیم که زمان آن رسیده که از قطر بخواهیم که حمایت مالی‌اش از تروریسم را متوقف کند. آنها باید این حمایت مالی را متوقف کنند.
وی تأکید کرد: من می‌خواهم از همه کشورها بخواهم که فوراً حمایت از تروریسم را متوقف کنند؛ تعلیم به مردم برای کشتن مردم دیگر را متوقف کنند.  من از کشورهای دیگر هم نام خواهم برد.
رئیس جمهور آمریکا، همچنین، گفت: می‌خواهم از عربستان سعودی و دوستم ملک سلمان و تمامی کشورهای مشارکت‌کننده در آن نشست بسیار تاریخی (نشست ریاض) تشکر کنم. این نشست، واقعاً تاریخی بود. خوشبختانه، نشست ریاض آغازی برای پایان دادن به تأمین مالی تروریسم خواهد بود.
 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود


طائب: تقلا و جنگ واشنگتن برای مدیریت تنگه هرمز، گواه اقتدار دریایی ایران است


بایکوت و واکنش تند افکار عمومی به حضور نظامی صهیونیست در تبلیغات آدیداس


جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است