واکنش به حوادث تروریستی تهران

رئیس عقیدتی سیاسی نداجا: جواب ما ویران کننده است

يکشنبه 21 خرداد 1396
13:01
رئیس عقیدتی سیاسی نداجا: جواب ما ویران کننده است رئیس اداره عقیدتی سیاسی نداجا گفت:اگر کسی بخواهد آرامش این کشور را به هم بزند و مردم را به رنج و سختی فرو ببرد، جواب سختی از سربازان این نظام در نیروهای مسلح خواهد دید، جوابی که ویران کننده و بسیار سخت است.

العالم- ایران

حجت الاسلام مظفری نژاد رئیس اداره عقیدتی نداجا در مراسم ضیافت افطاری پیشکسوتان عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش، ضمن تسلیت شهادت شماری از هموطنان در حادثه تروریستی تهران گفت:دشمنان ایران و نظام باید بدانند که با این عملیات های کور و به فرمایش رهبری ترقه بازی نمی توانند در دل مردم ایران ترس ایجاد کنند، ملت ایران حوادث بزرگ تر و سخت تر بسیاری را پشت سر گذاشته اند که حوادث تروریستی دهه ۶۰ و دفاع مقدس قسمتی از این حوادث است و ملت ایران عاشق جهاد و شهادتند و راه شهادت برایشان باز و دوست داشتنی است.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی نداجا گفت: مستکبرین جهانی و مرتجعین منطقه ای بدانند که سربازان ایران همیشه بیدارند و اگر کسی بخواهد آرامش این کشور را به هم بزند و مردم را به رنج و سختی فرو ببرد جواب سختی از سربازان این نظام در نیروهای مسلح خواهد دید، جوابی که ویران کننده و بسیار سخت است.

حجت الاسلام مظفری نژاد با اشاره به نقش مهم پیشکسوتان اداره عقیدتی سیاسی در اشاعه فرهنگ اسلامی در سطح نیروی دریایی ارتش گفت:کار فرهنگی بسیار مهم است، سربازی که می خواهد برای اسلام و کشور اسلحه به دست بگیرد باید به جهاد خود اعتقاد داشته باشد که این اعتقاد از راه کار فرهنگی درست به وجود می آید، دشمن در حال حاضر این اعتقاد را نشانه رفته است که مقابله با این هجوم دشمن همان جنگ نرمیست که ما باید به درستی در  آن وارد شویم و از آرمان های خود دفاع کنیم.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی