رایزنی وزیران خارجه آمریکا و ترکیه درباره سوریه و قطر

يکشنبه 21 خرداد 1396
15:23
رایزنی وزیران خارجه آمریکا و ترکیه درباره سوریه و قطر منابع وابسته به وزارت خارجه ترکیه گفته‌اند وزیر امور خارجه آمریکا و همتای ترکیه‌ای او در یک گفت‌وگوی تلفنی درباره تحولات سوریه و مناقشه میان قطر و چند کشورعربی دیگر بحث کرده‌اند.

العالم-ترکیه

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این گفت‌وگوی تلفنی که به درخواست رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا با مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه انجام شد، درحالی صورت گرفت که تیلرسون روز جمعه از عربستان و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس خواست محاصره قطر را کاهش دهند و گفت: این کار تبعات انسانی ناخواسته به وجود آورده و در جنگ تحت رهبری آمریکا علیه گروه تروریستی داعش تاثیر گذاشته است.

اطلاعات بیشتر درباره این گفت‌وگوی تلفنی ارائه نشده است.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه جمعه گذشته درباره این نظرات تیلرسون گفت: من می‌گویم که این محاصره باید کاملا برداشته شود.

عربستان، امارات، بحرین و مصر به تازگی روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کرده و این کشور را متهم به حمایت از افراط گران و رفتن به سمت ایران کرده‌اند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در گفت‌وگو با لاوروف: بی‌تفاوتی به قانون‌شکنی آمریکا و اسرائیل، منطقه و جهان را ناامن می‌کند


موج سی و هفتم عملیات غرورآفرین "وعده صادق۴" در شب قدر اجرا شد + فیلم


"تأکید بر حق دفاع مشروع ایران" درگفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل


خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد