خبر خوش برای پدران دختر دار!

يکشنبه 21 خرداد 1396
18:25
خبر خوش برای پدران دختر دار! پژوهش انجام شده توسط دانشکده کار آفرینی هاروارد در انگلستان حاکیست که عمر پدرانی که صاحب دختر می شوند طولانی تر از پدرانی است که صاجب پسر می شوند.

العالم – گوناگون

به گزارش العربیه، این پژوهش با اشاره به اینکه پدر عاطفه خاصی نسبت به دختر دارد و همین مساله سبب می شود شادی و انگیزه بیشتری بیابد، می افزاید: پدرانی که صاحب دختر می شوند بیش از 60 درصد بیشتر از فرزندان پسر، وقتشان را با فرزندان دختر خود می گذرانند.
این پژوهش همچنین تاکید دارد که پدران در صورتی که صاحب دختر شوند به ازای هر دختر 6 ماه به عمرشان اضافه می شود اما در صورتی که پسر دار شوند این مساله تاثیری بر طول عمر آنان ندارد. 

بر اساس این پژوهش، یکی از دلایل افزایش عمر پدران صاحب دختر، آنست که احتمالا وقتی پا به سن می گذارند، دختران مراقب بیشتری از آن ها انجام می دهند.
206
 

0% ...

آخرین اخبار

تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد


سفر رسمی خطیب‌زاده به لبنان با هدف تقویت روابط دوجانبه 


دادستان آلمان: انفجار خطوط لوله نورد استریم مصداق جنایت جنگی است


وزیر دفاع آلمان: توافق با روسیه نشان‌دهنده به بن‌بست رسیدن ترامپ است


دیدار نخست‌وزیر عراق با ولی‌عهد عربستان با محوریت تحولات منطقه


کارخانه اینتل آمریکا در اسرائیل منفجر شد