جنازه‌های مزدوران عربستان بر پیاده‌روهای یمن+ویدئو

دوشنبه 22 خرداد 1396
22:40
نیروهای ارتش یمن و کمیته های مردمی، مناطق اشغالی فرمانداری الصلو در جنوب تعز را با کشتن ده ها تن از مزدوران یمنی عربستان، بازپس گرفتند.

العالم – یمن

این عملیات ارتش یمن، با پشتیبانی کمیته های مردمی و به صورت غافلگیرانه انجام گرفت. پس از آزادسازی مناطق مختلف فرمانداری الصلو، جنازه های ده ها تن از مزدوران عربستان سعودی، بر روی پیاده روها مشاهده شد.

مزدوران عربستان سعودی، در حملات خود به فرمانداری الصلو، از پشتیبانی هوایی گسترده جنگنده های سعودی و همچنین تبلیغات گسترده رسانه های وابسته به عربستان برخوردار بودند اما با همۀ امکانات، در برابر نیروهای یمنی، شکست خوردند.

نیروهای ارتش یمن، منطقه القصر در شرق الصلو را در حالی آزاد کرد که جنگنده های سعودی، به صورت دیوانه وار در حال بمباران مناطق مسکونی این منطقه بود.

نیروهای یمنی همچنین پیشروی متجاوزان مزدور به منطقه الاقروض در فرمانداری المسراخ و همچنین منطقه یختل در شمال المخا در ساحل غربی را متوقف کردند.

205

 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش