بن سلمان برای جمع آوری امضا علیه امیر قطر چه کرد

سه شنبه 23 خرداد 1396
00:30
بن سلمان برای جمع آوری امضا علیه امیر قطر چه کرد کاربر سعودی معروف توییتر با نام مستعار «مجتهد» اطلاعات جدیدی درباره روش اداره بحران با قطر توسط محمد بن سلمان از طریق هزینه کردن دین در سیاست ارائه کرد.

العالم - عربستان

مجتهد که معمولا اسرار آل سعود را افشا می کند با ارسال مطالبی درباره بحران قطر با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، در پایگاه شبکه اجتماعی توییتر، واکنش های زیادی را در این پایگاه برانگیخت.

مجتهد نوشت تعدادی از آل الشیخ از جمله یک عضو مجلس شورا از کسانی هستند که امضای بیانیه علیه آل ثانی را رد کردند و سپس هنگام گذراندن تعطیلات زندانی شدند تا ناچار به امضای بیانیه باشند.

وی تاکید کرد محمد بن سلمان بعد از آن که از امضا گرفتن از آنها ناامید شده آزادشان کرده است به این شرط که تعهدنامه ای مبنی بر اظهارنظر نکردن درباره مواضعشان در فضای مجازی را امضا کنند.

مجتهد بعد از انتشار این توییت احتمال داده عضو مجلس شورا برای تکذیب توییت او تحت فشار قرار بگیرد یا آن که رسانه ها به او اظهاراتی را نسبت دهند که به زبان نیاورده است و بعد هم از تکذیب آنها منع شود.

گفتنی است خاندان آل الشیخ بیانیه ای صادر و در آن وابستگی امیر قطر به مؤسس وهابیت یعنی محمد بن عبدالوهاب را رد کردند.

202

 

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای مهیب در اراضی اشغالی/ اصابت موشک به حیفا + فیلم


نخست وزیر کوزوو در انتخابات پیروز شد


رییس جمهور کلمبیا: فاشیسم در کاخ سفید عقلانیت را مختل کرده است


سفر رئیس‌جمهوری چین به کره‌شمالی با محوریت گسترش همه‌جانبه روابط


چین بر دستیابی سریع به آتش‌بس پایدار در خاورمیانه تاکید کرد


جنگ اوکراین در بن‌بست؛ از نشست چهارجانبه لندن تا تشدید تنش‌ها در سایه چرنوبیل + فیلم


آماده‌باش بیمارستان‌های اسرائیل از بیم تلفات ناشی از حملات موشکی ایران


پژوهشگر عرب: روابط جبهه مقاومت وارد مرحله جدیدی شده است


رایزنی تلفنی وزیر خارجه قطر با همتایان ایرانی و عربستانی با محوریت مهار تنش


آژیر خطر در سراسر سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد