موضع غافلگیر کننده قطر درباره سوریه!

سه شنبه 23 خرداد 1396
13:15
موضع غافلگیر کننده قطر درباره سوریه! وزیر امور خارجه قطر گفت که هدف مشترک قطر و روسیه پایان دادن به تنش و درگیریها در سوریه است و هر دو کشور نیاز به سوریه ای متحد دارند.

العالم - سوریه

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر در گفت و گو با روزنامه "فدوموستی" با بیان اینکه موضوع نقش آینده بشار اسد رئیس جمهور سوریه محور اختلاف بین دوحه و مسکو نخواهد بود؛ افزود: به رغم اینکه قطر و روسیه مواضع متفاوتی دارند اما هدف مشترک در سوریه همان پایان دادن به تنش و درگیری در آنجا می باشد.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی گفت: همه طرف های ذیربط باید برای پایان دادن به درگیری در سوریه همکاری کنند چرا که دوحه و مسکو به سوریه ای متحد نیاز دارند و نه تقسیم شده. اولویت مشترک ایجاد ثبات و امنیت در منطقه است.

وی از "وجود اختلافات با روسیه درباره راههای ایجاد ثبات" در سوریه سخن گفت و تصریح کرد: به طور مشخص، قطر ورود بشار اسد به انتخابات ریاست جمهوری  سوریه و باقی ماندن در قدرت را در صورت پیروزی در این انتخابات تایید نمی کند.

6

0% ...

آخرین اخبار

۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد


سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است


کمالوندی: اراده دفاعی ایران شکست‌ناپذیر است/ افشای پشت‌پرده لغو روادید رئیس سازمان انرژی اتمی


شعله‌ور شدن قیمت اقلام سبد غذا با آتش گازوئیل در آمریکا