تیراندازی به زنان و کودکان العوامیه در عربستان +ویدیو

سه شنبه 23 خرداد 1396
13:43
تک تیراندازان نیروهای حکومتی آل سعود، با تیراندازی به زنان و کودکان در خانه هایشان در منطقۀ شیعه نشین عربستان، روی داعش را سفید کردند.

العالم – عربستان

در این تیراندازی ها که گاه بی هدف و گاه به سمت شهروندان در داخل خانه هایشان صورت گرفت، تاکنون دستکم 31 شهروند به ضرب گلوله زخمی شدند.

برخی از زخمی ها هنگام قدم زدن در منطقه زخمی شدند بی آن که اتهامی جز سکونت در منطقۀ شیعه نشین به آن ها وارد باشد.

منطقۀ العوامیه واقع در شهر قطیف 35 روز است که تحت محاصرۀ نیروهای حکومتی آل سعود است و مردم بی دفاع این شهر، با هرگونه تردد در منطقه هدف گلوله قرار می گیرند.

بسیاری از زخمی های این شهر، به بیمارستان مرکزی قطیف منتقل شدند که حال برخی از آنان وخیم گزارش شده است.

تک تیراندازان حکومتی، از روز یک شنبه بر فراز ساختمان های العوامیه مستقر شدند و به شکار غیرنظامیان پرداختند.

205

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت