اتهامات سنگین تروریستی بحرین به قطر

پنج‌شنبه 25 خرداد 1396
11:26
اتهامات سنگین تروریستی بحرین به قطر سفیر بحرین در لندن، انفجارهای تروریستی اخیر در منچستر را با قطر مرتبط دانست.

العالم - بحرین

"فواز بن محمد آل خلیفه" سفیر بحرین در لندن، درباره ارتباط قطر با گروه های تروریستی در لیبی اظهار نگرانی کرد.

وی در مصاحبه با روزنامه "تلگراف" انگلیس گفت، گزارشهای منتشر شده درخصوص ارتباط انفجارهای اخیر منچستر -که 22 کشته برجا گذاشت- با گروه های تروریستی لیبیایی مورد حمایت قطر، نگران کننده است.

آل خلیفه ادامه داد: بحرین به شدت درخصوص روابط گروه های تروریستی افراطی مورد حمایت قطر با گروه های تروریستی جنایتکاری که جنایتهایی را مانند حوادث اخیر انگلیس مرتکب می شوند، نگران است.

این دیپلمات بحرینی ادعا کرد: قطر با حمایت از گروه های تروریستی مانند "سرایا الاشتر" که انفجارها و ترورهایی را انجام داده و مسؤولان امنیتی بحرینی را هدف قرار دادند، ثبات کشور من را نیز هدف قرار داده است.

وی همچنین بحران آوارگان در جهان را نیز با حمایت قطر از گروه های تروریستی وابسته به القاعده در لیبی و سوریه مرتبط دانست و گفت: اقدامات بحرین، عربستان، امارات و مصر و چند کشور دیگر در قطع روابط دیپلماتیک بادوحه، هشداری جدی به قطر به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب