استراتژی جدید آمریکا برای افغانستان و منطقه!

پنج‌شنبه 25 خرداد 1396
14:48
استراتژی جدید آمریکا برای افغانستان و منطقه! وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد استراتژی نظامی جدیدی را درباره افغانستان به ترامپ پیشنهاد خواهد کرد. وی گفت دولت جدید آمریکا اشتباهات گذشته را تکرار نخواهد کرد.

العالم - آمریکا
"جیمز ماتیس" گفت اگر کاخ سفید دست پنتاگون را در تعیین تعداد نظامیان آمریکایی در افغانستان باز بگذارد، وزارت دفاع فرصت بیشتری برای اداره عملیات خواهد داشت.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد، برخلاف باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اعزام نظامیان آمریکایی را تحت کنترل قرار داده بود، ترامپ روز سه شنبه با اعطای اختیارات بیشتر برای تعیین تعداد نظامیان آمریکایی در افغانستان به وزیر دفاع این کشور موافقت کرد.
ماتیس گفت بر اساس استراتژی جدید تعداد سربازان آمریکایی در افغانستان که در حال حاضر به 8400 نفر می رسد، تغییر خواهد کرد.
ماتیس تأکید کرد که مسأله فقط تقویت نیروهای آمریکایی نیست بلکه باید تعامل منطقه ای با موضوع افغانستان از چارچوب نظامی صرف فراتر رود.
وی در ادامه با اشاره به امکان اعمال فشارهای دیپلماتیک و اقتصادی بر همسایگان افغانستان گفت: "ما باید مشکلات مربوط به هند، پاکستان و حتی ایران را در نظر بگیریم".
208

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد


پزشکیان : روایت سازی در حوزه فرهنگ ضروری است


بقائی: دشمنان را به خاطر ترور مقامات کشورمان پاسخگو می‌کنیم


فرمانده ارتش پاکستان با رئیس مجلس دیدار کرد


پزشکان بدون مرز: در غزه آتش‌بس واقعی وجود ندارد


هیچ تاریخی برای دور جدید مذاکرات تهران - واشنگتن تعیین نشده است


هشدار سندرز به خوی جنگ طلبی نتانیاهو در غزه، ایران و لبنان