گزینه‌های مطرح برای شهرداری تهران

شنبه 27 خرداد 1396
09:34
گزینه‌های مطرح برای شهرداری تهران یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «شخصیتی که روحیه کار اداری و بخشنامه‌ای داشته باشد برای شهر تهران مناسب نیست» گفت: محسن هاشمی و حسین مرعشی گزینه‌های مناسبی برای تصدی مسئولیت در شهرداری تهران هستند.

العالم- ایران

جلال میرزایی با تاکید بر اینکه «شهردار آینده تهران باید قدرت تصمیم‌گیری و تعامل با نهادها و سازمان ها را داشته باشد» گفت: با توجه به شرایط و مشکلاتی که شهر تهران دارد باید انتخاب شهردار با در نظر گرفتن این شرایط انجام شود.

وی افزود: شهرداری تهران وضعیت خوبی ندارد و شخصیتی که روحیه کار اداری و بخشنامه ای داشته باشد برای شهر تهران مناسب نیست، باید فردی انتخاب شود که نگاه عمیق داشته و تعامل خوبی با نهادها و سازمان ها داشته باشد.

این عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه «گزینه هایی مانند «محسن هاشمی» و «حسین مرعشی» می توانند مناسب برای این مسئولیت باشند» گفت: آقای مرعشی با توجه به سابقه ای که در استانداری کرمان دارد و اقداماتی که انجام داده قدرت خوبی در ساماندهی فعالیت نهادی مانند شهرداری دارد.

وی اظهار کرد: به نظرم آقای مرعشی می تواند از عهده اداره شهر تهران بر بیاید، توانایی و قدرت تصمیم گیری دارد تا بتواند مشکلات را با کمک سایر نهادها حل کند.

این نماینده مجلس در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این که اعضای شورای شهر تهران اصلاح طلب هستند و فردی از این جریان انتخاب می شود، اما صرف انتخاب یک نیروی سیاسی برای اداره شهر تهران کافی نیست کسی که عهده دار مسئولیت می شود باید از توانمندی و کارآمدی برای اداره شهر هم برخوردار باشد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم