نویسنده قطری: عربستان استقلال خود را زیر پای ترامپ فرش کرد

يکشنبه 28 خرداد 1396
08:23
نویسنده قطری: عربستان استقلال خود را زیر پای ترامپ فرش کرد یک نویسنده قطری با انتشار نامه ای سرگشاده خطاب به عادل الجبیر وزیرامور خارجه سعودی تاکید کرد که هیات حاکمه عربستان سعودی استقلال کشورشان را زیر پای ترامپ فرش کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،  احمد علی، نویسنده سرشناس قطری و سردبير اسبق روزنامه الوطن با عنوان "نامه اى از ميان محاصره تحميلى بر قطر" به وزير خارجه سعودى  که در روزنامه الوطن منتشر شده است خطاب به وزیرخارجه سعودی تاکید کرد: ▪️عادل باش ای "عادل" و جبار مباش ای "جبیر".

وی افزود: نیازی به کمک هایتان نداریم و "مازاد" خود را خرج ملتتان کنید.

احمد علی یاداور شد: وقتی دچار بلایی می شوید لاپوشانی کرده و پنهان می نمایید، یادتان نرود کسانی که حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر را انجام دادند، پانزده نفرشان سعودی بودند.

وی تاکید کرد: تحریم و محاصره ظالمانه شما چهره زشتی را از اسلام در جهان متمدن به نمایش می گذارد.

نویسنده قطری خاطرنشان کرد:استقلال، فرش نیست آنرا پهن کنیم تا شما پایتان را بر آن نهید، همانگونه که ترامپ پای بر فرشتان گذاشت.

وی گفت: ملتها و دولتهای جهانی می دانند که جرقه تروریسم از کجا سرچشمه گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی


۹ کشته در تیراندازی پنسیلوانیای آمریکا


شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت


هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه