اگر مسلمانان روزه‌دار نبودند،‌ آتش‌سوزی لندن قربانیان بیشتری داشت

يکشنبه 28 خرداد 1396
16:05
اگر مسلمانان روزه‌دار نبودند،‌ آتش‌سوزی لندن قربانیان بیشتری داشت به گفته ساکنان برج گرنفل لندن که طعمه حریق شد، حضور سریع مسلمانان روزه‌دار هنگام بازگشت از مساجد در صحنه حادثه مانع از کشتار افراد بیشتری شد.

العالم - اروپا

برخی از ساکنان برج گرنفل لندن که چهارشنبه پیش دچار حریق شد، می‌گویند مسلمان روزه دار به دلیل بیدار بودن و بازگشت از مساجد متوجه آتش‌سوزی شده و با کمک مانع از مرگ شمار بیشتر ساکنان شدند.

روزنامه ایندیپندنت به نقل از برخی ازمردم حاضر در صحنه نوشت، مسلمانان روزه‌داری که در آن موقع از شب، هنگام وقوع آتش‌سوزی در برج گرنفل از مساجد بازمی‌گشتند، با کمک‌های خود مانع از قربانی شدن شمار بیشتر ساکنان شدند.

یکی از زنان حاضر در صحنه گفت اگر به خاطر مردان جوان مسلمانی که برای کمک آمدند، نبود افراد بیشتری کشته شده بودند. وی گفت این مسلمانان جزء اولین کسانی بودن که برای کمک آمدند و دیگران را برای کمک خبر کردند.

بامداد چهارشنبه گذشته برج 24 طبقه‌ای به نام برج گرنفل در یکی از محله‌های لندن آتش گرفت و تاکنون مرگ 70 نفر از ساکنان آن تایید شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره


۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان


سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان