آیاآمریکایی ها در نزدیکی محل اصابت موشک های ایران بودند؟

دوشنبه 29 خرداد 1396
12:14
آیاآمریکایی ها در نزدیکی محل اصابت موشک های ایران بودند؟ یک مقام آمریکایی در واکنش به حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به مواضع داعش در سوریه گفته که «هیچ نظامی آمریکایی» در نزدیکی محل مورد حمله حضور نداشته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در حالی که واکنش‌های خارجی به حملات موشکی ایران به مواضع داعش در سوریه ادامه دارد، یک مقام آمریکایی هم در این باره اظهارنظر کرده است.

نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به اقدامات تروریستی هفته گذشته داعش در تهران، مقر این تروریست‌ها را در منطقه دیرالزور سوریه موشک‌باران کرد.

تعداد این موشک‌ها 6 فروند موشک بالستیک میان‌برد زمین به زمین بوده که یکشنبه شب از پایگاههای موشکی نیروی هوافضای سپاه در استان‌های کردستان و کرمانشاه شلیک شده و پس از عبور از اسمان عراق، به صورت دقیق به اهداف اصابت کرده است.

حملات موشکی سپاه پاسداران به مواضع داعش در سوریه بازتاب زیادی در رسانه‌های مختلف جهان داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین