خلبان "سوخو 22" سوریه زنده است

دوشنبه 29 خرداد 1396
22:42
خلبان منابع خبری از نجات خلبان جنگنده "سوخو22" سوریه خبر می دهند که توسط جنگنده های ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا در روز (یکشنبه) سرنگون شد.

العالمسوریه

به گزارش مرکز  "حمص الاخباریة"، این خلبان توسط قهرمانانی از ارتش سوریه نجات یافت. عملیات نجات این خلبان پیش از رسیدن عناصر داعش به منطقه محل فرود خلبان با چترنجات، صورت گرفت.

تاکنون هیچ مقام رسمی درباره سرنوشت خلبان مفقود سوری پس از سرنگونی جنگنده اش در حومه شهر رقه از سوی جنگنده های آمریکایی اظهارنظری نکرده است.

براساس اعلام شبکه های اجتماعی، خلبان جنگنده سرنگون شده سوریه "علی فهد" از شهر سلمیه و در اینترنت تصویری از وی منتشر شده اما این اطلاعات از سوی ارتش سوریه تایید نشده است.

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه یکشنبه شب در بیانیه ای اعلام کرد که جنگنده های ائتلاف موسوم به بین المللی ظهر امروز یک جنگنده سوری را هنگام عملیات برضد گروه تروریستی تکفیری داعش در منطقه الرصافه در جنوب رقه هدف قرار داد که این جنگنده سرنگون و خلبان آن مفقود شد.

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه اضافه کرد: این تجاوز آشکار تردیدی درباره حمایت آمریکا از تروریست ها باقی نمی گذارد و هدف ازاین جنایت، تاثیرگذاری بر توان ارتش سوریه به عنوان تنها نیروی فعال و کارآمد در مبارزه با تروریسم است.

از سویی  پنتاگون در بیانیه ای اعلام کرد: یک فروند سوخوی-۲۲ ارتش سوریه ساعت ۶:۴۳ دقیقه بعد از ظهر به وقت محلی، اهدافی را در نزدیکی نیروهای دموکراتیک سوریه (ائتلاف به محوریت کردها) بمباران کرده بود که یک جنگنده مافوق صوت اف۱۸ این کشور در یک اقدام "دفاع دسته جمعی" آن را فورا هدف قرار داد و سرنگون کرد.

پنتاگون اعلام کرد، این واقعه در جنوب طبقه، واقع در استان رقه، رخ داده است.

221

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه