عربستان و شرکایش هم مثل قطرند؛ «حامی تروریسم»

سه شنبه 30 خرداد 1396
05:45
عربستان و شرکایش هم مثل قطرند؛ «حامی تروریسم» معاون نخست وزیر و وزیر امور دارایی سابق ترکیه، گفت عربستان و شرکایش از حیث حمایت از تروریسم فرقی با قطر ندارند؛ چون همه زیر نظر آمریکا از تروریسم در سوریه حمایت کرده اند.

العالم – خاورمیانه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک عربی، عبد اللطیف شنار با ابراز شگفتی از اینکه عربستان، امارات و بحرین تنها قطر را به حمایت از اخوان المسلمین و تروریسم متهم کرده اند، پرسید: «آیا همه این کشورها به اضافۀ ترکیه در سوریه همۀ گروه های تروریستی حمایت نمی کردند؟ آیا این ها نیستند که با همکاری یکدیگر و تحت نظر آمریکا بیش از دو سال است در حال حمله به یمن اند»؟

شنار که با شبکۀ «مردم» ترکیه گفتگو می کرد، افزود همۀ آنچه برای قطر در حال رخ دادن است، «نمایشنامه ایست که دونالد ترامپ آن را نوشته و حاکمان کشورهای حاشیۀ خلیج فارس و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نقش های آن را ایفا می کنند». او یادآوری کرد: «در همۀ این کشورها پایگاه های آمریکایی هست و همه با هم علیه یمن متحد هستند».

شنار از سال 2002 تا 2007 در دولت اردوغان، معاون نخست وزیر بود.
 

0% ...

آخرین اخبار

ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای