تصاویر ماهواره‌ای از یک "تراژدی" در پرتغال

سه شنبه 30 خرداد 1396
13:19
تصاویر ماهواره‌ای از یک آتش‌سوزی مرگباری که مناطق وسیعی از جنگل های پرتغال را بلعیده، تاکنون شمار زیادی قربانی گرفته و موجب تخریب و نابودی بخشی از جنگل های این کشور شده است.

العالم – اروپا
تصاویر ماهواره ای که دیروز دوشنبه از این آتش‌سوزی گرفته شده، به صراحت بیانگر حجم ویرانگری این حریق در پرتغال است.

وبسایت خبری روسیا الیوم در گزارشی نوشت: شرکت تصویر برداری "دیموس" که مالکیت دو ماهواره را در اختیار دارد، تصاویری از این آتش سوزی منتشر کرده است.

به گفته مقامات پرتغال در این آتش سوزی مهیب تاکنون 62 نفر جان باخته اند و حدود 60 نفر زخمی شده اند.

آتش سوزی در جنگل های پرتغال از بعداز ظهر 17 ژوئن جاری در منطقه ای در مرکز پرتغال آغاز شد و شعله های هولناک این حریق، شماری از قربانیان را در داخل خودروهایشان در حال تردد در جاده ای در همان نزدیکی گرفتار کرد.
آنتونیو کوستا، نخست وزیر پرتغال این حادثه را بزرگترین تراژدی انسانی این کشور در سال‌های اخیر خوانده است. دولت پرتغال در پی این آتش‌سوزی مرگبار سه روز عزای عمومی اعلام کرد.

213

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم