تجهیز کیبورد جدید مایکروسافت به حسگر اثر انگشت

سه شنبه 30 خرداد 1396
18:11
تجهیز کیبورد جدید مایکروسافت به حسگر اثر انگشت مایکروسافت از صفحه کلید جدید خود که مجهز به حسگر اثر انگشت است رونمایی کرد.

العالم - گوناگون

به گفته سازندگان این کیبورد، از این ویژگی می‌توان برای باز کردن قفل رایانه استفاده کرد.
مایکروسافت این کلید را "حسگر مخفی اثر انگشت" نامیده و هدف از تعبیه این کلید بر روی کیبوردهای جدید، تسهیل کار کاربران و دسترسی فوری آنها به رایانه خود بدون نیاز به یادآوری و وارد کردن کلمه عبور است.
علاوه بر این، صفحه کلید مدرن بسیار باریک و محکم ساخته شده و می‌تواند به صورت اتصال مستقیم و یا از طریق بلوتوث به صورت بی‌سیم به سیستم متصل شود.
مایکروسافت اعلام کرده است که عمر باتری این کیبورد در حالت بی‌سیم  بالغ بر چهار ماه بوده و می‌تواند تا 17 فوت (5 متری) رایانه ای که با آن مرتبط شده، استفاده شود. 
در حال حاضر این کیبورد فقط با ویندوز 10 سازگار است هر چند، توسعه دهندگان در حال سازگار کردن آن با سیستم های عامل مک، iOS، اندروید و نسخه‌های قدیمی تر ویندوز هستند.
شرکت مایکروسافت هنوز جزئیاتی درباره تاریخ عرضه این کیبورد ارائه نکرده اما این محصول جدید با قیمت 129.99 دلار در دسترس قرار خواهد گرفت.

 

منبع : isna

0% ...

آخرین اخبار

فایننشال تایمز: پیروزی لولا داسیلوا ضربه‌ای به تلاش‌های ترامپ بود


عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی از خط محاصره؛ ناوهای زنگ‌زده دیگر جرأت نزدیک شدن ندارند


تاسیسات حیاتی عربستان زیر آتش موشک‌های بالستیک یمن


پزشکیان عصر امروز به مسکو می‌رود/ سخنرانی در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز


عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند