مخالفت عالِم عربستانی با برادرکُشیِ مسلمانان

جمعه 2 تير 1396
05:13
مخالفت عالِم عربستانی با برادرکُشیِ مسلمانان یکی از علمای عربستان سعودی، تکفیر و برادرکُشی بین مسلمانان را حرام دانست.

العالم عربستان

"شیخ صالح المغامسی" پیش نماز و خطیب مسجد قباء در مدینه منوره در برنامه " با قرآن" شبکه یک تلویزیون عربستان سعودی گفت: پیروان مذاهب اسلامی تسنن، تشیع، اسماعیلیه و اباضیه همگی به خداوند و پیامبر حضرت محمد (ص) ایمان دارند و مسلمان هستند و نباید هیچ جنگ و خونریزی بین آنها وجود داشته باشد.

شیخ المغامسی گفت : حرف هایی که من می زنم، برخی از علمای اسلام جرأت بیان آن را ندارند.

سخنان شیخ صالح المغامسی جالب و عقلانی است و باعث وحدت امت اسلامی می شود و بیانگر اعتقادش به حرمت خونریزی بین مسلمانان است و در زمانی مهم بیان شده است زیرا هم اکنون گروه های به ظاهر مسلمان و پیرو مذهب تسنن به جان شیعیان افتاده اند و رسانه ها، اهل تشیع و پیروان دیگر مذاهب اسلامی را تکفیر می کنند.

شیخ المغامسی هنگامی که می گوید اهل تشیع مسلمان و مؤمن هستند، می خواهد این پیام را برساند که علمایی مثل ایشان تکفیر و جنگیدن با شیعیان را حرام می دانند.

شیخ المغامسی هنگامی که با جنگ و خونریزی و برادر کُشی مخالفت می کند، می خواهد این پیام را برساند که ریختن خون مسلمان حرام است ولی مساله اینجاست که چرا بعضی ها فقط گوش به حرف علمای مغرض و نادان می دهند و گوشِ عقل خود را بسته اند؟!

214

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت