دو گزینۀ پیشِ روی ولی عهدِ برکنار شده افشا شد

شنبه 3 تير 1396
00:31
دو گزینۀ پیشِ روی ولی عهدِ برکنار شده افشا شد یک روزنامۀ اسرائیلی، از پشتِ پردۀ برکناری ولیعهد عربستان و گزینه های محدودی که خاندانِ حاکم پیش روی او گذاشتند، پرده برداشت.

العالم عربستان

به نوشتۀ «یدیعوت احرونوت» هنگامی که جلسۀ خاندان حاکم سعودی برگزار شد، دو گزینه پیش روی بن نایف ولیعهد عربستان قرار داده شد: یا این که در برابر چند میلیارد دلار، با حفظ آرامش از پست ولیعهدی کنار برود، یا این که در شرایطی گنگ، ناپدیدش می کنند. به نظر می رسد که بن نایف، گزینۀ اول را ترجیح داد و پذیرفت که ولیعهدی را به پسرعمویش محمد بن سلمان واگذار کند.

یدیعوت احرونوت دربارۀ بن نایف نوشت: بن نایف، جنگ علیه القاعده را اداره کرد و در یکی از عملیات تروریستی که ضد او صورت گرفت، به شدت زخمی شده بود، اما در قبال همۀ این ها تنها جایزه ای که دریافت کرد آن بود که ولیعهد جدید، به رسم تقدیر، در برابر او خم شد و جلوی دوربین ها دستش را بوسید.

در این گزارش با تاکید بر این که برکناری بن نایف از ولیعهدی چندان غافلگیر کننده نبود، خاطر نشان شده است آن چه در پی این کناره گیری اهمیت داشت، برکناری وابستگان و نزدیکان به بن نایف از پست های خود به نفع وابستگان و نزدیکان ولیعهد جدید، در سکوت خبری بود.

از میان این تغییرات که به افزایش قدرت بن سلمان منجر شد، می توان به انتصاب وزیر کشور جدید، وزیر انرژی جدید و سفیر جدید در واشنگتن اشاره کرد که همگی از میان شاهزاده های بیست و سی سالۀ خاندان حاکم هستند و بسیاری بر این باورند که این اقدام، به منظور حاکم کردن نسل سوم از خاندان حاکم در جایگاه رهبری کشور صورت گرفته است.

205

 

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد