کاخ سفید: اختلافات در خلیج فارس خانوادگی است

شنبه 3 تير 1396
07:49
کاخ سفید: اختلافات در خلیج فارس خانوادگی است سخنگوی کاخ سفید قطع روابط برخی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس با قطر را یک «مسئله خانوادگی» دانست.

العالم - آمریکا

به نقل از رویترز؛ «شان اسپایسر،» سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری روز جمعه خود با اشاره به قطع روابط برخی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس با قطر، این موضوع را یک «مسئله خانوادگی» دانست و بر لزوم حل اختلاف‌ها در فضای منطقه‌ای تاکید کرد.
اسپایسر در عین حال گفت دولت آمریکا تمایل دارد «نقشی تسهیل کننده» در فرآیند گفتگو‌ها داشته باشد.
فاکس نیوز به نقل از یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا که به نام او اشاره نشده، نوشت: آمریکا از همه طرف‌ها می‌خواهد برای فراهم شدن زمینه مذاکرات سازنده دیپلماتیک از خود خویشتن‌داری نشان دهند.
عربستان، امارات، بحرین و مصر چندی پیش پس از متهم کردن دوحه به حمایت از تروریسم و افراط گرایی، روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کردند و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را به روی این کشور بستند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند