عصبانیت «محمود عباس» از درخواست داماد ترامپ

شنبه 3 تير 1396
09:06
عصبانیت «محمود عباس» از درخواست داماد ترامپ درخواست مشاور ارشد و داماد رئیس جمهور آمریکا برای قطع حقوق زندانیان فلسطینی، رئیس تشکیلات خودگردان را عصبانی کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع فلسطینی می‌گویند دیدار «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با «جارد کوشنر» مشاور ارشد و داماد رئیس جمهور آمریکا به خوبی پیش نرفته و بعد از پایان، عباس با حالت عصبانی جلسه را ترک کرد.

بر اساس گفته‌های منابع حاضر در این جلسه، کوشنر که خواسته‌های کاخ سفید مبنی بر لزوم قطع شدن حمایت‌های مالی تشکیلات خودگردان از زندانیان فلسطینی و خانواده‌های آنها را به عباس منتقل کرده بود، باعث ناراحتی و غضب «ابومازن» شد.

به نوشته وبگاه موسوم به «تایمز اسرائیل» عباس و مشاورانش معتقدند آمریکا با این مسئله، از رژیم صهیونیستی جانبداری کرده و درخواست کوشنر را نپذیرفتند.

این اولین تجربه مذاکرات خارجی کوشنر در فلسطین اشغالی است که درپی دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صیهونیستی و محمود عباس انجام شد.

یک منبع فلسطینی به نشریه «یدیعوت آحرونوت» گفت: «هیئت آمریکایی موضع اسرائیل درباره پرداخت حقوق به زندانیان را پذیرفته و آن را ابزار تشویق کننده خشونت می‌نامد و می‌خواهد متوقف شود.»

«جیسون گرینبلت» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه و جارد کوشنر از هفته قبل برای بررسی ابعاد توافق صلح میان فلسطین و رژیم صیهونیستی وارد اراضی اشغالی شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون