حضور بشار اسد در نماز عید فطر در خارج از دمشق +عکس

يکشنبه 4 تير 1396
10:33
حضور بشار اسد در نماز عید فطر در خارج از دمشق +عکس رئیس جمهور سوریه، در نماز عید فطر در مسجد النوری درمرکز شهرحماه شرکت کرد.

العالمسوریه
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) ، بشار اسد روز یکشنبه با حضور در مسجد جامع النوری در شهر حماه به همراه محمد عبدالستار السید وزیر اوقاف، احمد بدرالدین حسون مفتی سوریه، استاندار حماه و مسئول شاخه این حزب در حماه و برخی از اعضای مجلس نمایندگان و جمعی از علمای دینی و شهروندان ، نماز عید فطر را به جای آورد.
نمازعید فطر در حماه به امامت نجم الدین العلی مدیر اوقاف شهر حماه برگزار شد.
خطیب و سخنران نماز عید شهر حماه در خطبه پس از نماز عید گفت، از مهم ترین اهداف جنگ علیه سوریه، از بین بردن روابط میان افراد جامعه با ضربه زدن به اعتماد مردم سوریه و محیط اطراف آن ها است، بنابراین درهنگام بحران، وحدت سوری ها تقویت می شود.
وی تاکید کرد اقدام رئیس جمهور سوریه دراقامه نمازعید فطر در مرکز شهر حماه، دلیلی است براینکه سوری ها درچند قدمی پیروزی قرار دارند و امنیت و صلح به جای جای سوریه بازخواهد گشت.
215

 

 

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند