انفجار یک انتحاری در جمع سرکرده های داعش

يکشنبه 4 تير 1396
13:49
انفجار یک انتحاری در جمع سرکرده های داعش یک منبع امنیتی دراستان الانبار درغرب عراق از کشته وزخمی شدن شماری ازعناصر داعش بر اثر عملیات انفجاری دراین استان خبر داد.

العالم عراق

به گزارش پایگاه عراقی شبکه السومریه، منبع یاد شده افزود که یک عامل انتحاری از گروه داعش با منفجر کردن کمربند انفجاری خود درمیان جمعی از سرکرده های این گروه درمنطقه القائم واقع در 350 کیلومتری غرب رمادی در مرزهای عراق و سوریه، شماری از آنان را کشت وعده ای دیگر نیز مجروح شدند.
منبع یاد شده که خواست نامش فاش نشود، افزود: برخی از عناصر داعش براثر این انفجار، کشته ویا مجروح شدند.
منبع یاد شده افزود که این انفجار بعد از شکست آنان در موصل ونزدیک شدن به زمان عملیات آزادسازی مناطق غرب الانبار اجرا شد.

شهرهای القائم، عنه و راوه در استان الانبار از حدود سه سال پیش همچنان در اشغال گروه داعش هستند.نیروهای امنیتی خود را برای آزادسازی این شهرها از اشغال تروریست های داعش آماده می کنند.
215

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!