رسوایی در فوتبال روسیه

يکشنبه 4 تير 1396
15:03
رسوایی در فوتبال روسیه فیفا در حالی بررسی احتمال دوپینگ اعضای تیم فوتبال روسیه در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل است، ۴ بازیکن آن تیم، امسال در جام کنفدراسیون‌ها بازی می‌کنند.

العالم-اروپا

به گزارش دیلی میل، فیفا درباره دوپینگ فوتبالیست‌های روسیه در جام جهانی برزیل پرونده‌ای تشکیل شده است. احتمال دارد که ۲۳ بازیکن این تیم نیز در دوپینگ گسترده ورزشکاران روسیه نقش داشته باشند. ۱۱ نفر بازیکن حرفه‌ای فعلی روسیه نیز تحت بررسی هستند.

پیش از این اعلام شده بود که بیش از هزار ورزشکار روس مشکوک به دوپینگ هستند.

این اولین بار است که مسئله دوپینگ در ورزش روسیه به فوتبال کشیده می‌شود. این مسئله ممکن است سوالاتی را درباره این که آیا روسیه شایستگی میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ را داشته است یا نه، مطرح کند.

مسئولان فیفا پرونده‌ای با شواهد مختلف درباره فوتبالیست‌های روس تهیه کرده‌اند. سخنگوی فیفا اعلام کرده است که هنوز بررسی‌ها درباره این بازیکنان ادامه دارد. ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه از سال گذشته برنامه‌هایی را برای مقابله با دوپینگ و بازگرداندن وجه روسیه ایجاد کرده است.

در المپیک سال گذشته ریو نیز ۱۱۱ ورزشکار روس به دلیل دوپینگ‌ نتوانستند در المپیک شرکت کنند.

از تیم ملی روسیه که مورد بررسی دوپینگ قرار گرفته، چهار بازیکن در تیم ملی فعلی این کشور حضور دارند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور |جنایات بشری نتانیاهو زیر سایه صندوق رأی


تنگه هرمز تحت سیطره ایران؛ معادله عبور را تهران تعیین می‌کند


هشدار حماس درباره اقدامات سازمان‌یافته علیه فلسطینیان در الخلیل


بیمارستان‌های غزه با خطر تعطیلی مواجه‌اند؛ کمبود سوخت و نفت، جان بیماران را به خطر انداخته است


زبان فارسی؛ کلید ورود دانشجویان خارجی به دانشگاه‌های ایران


انتخابات اسرائیل؛ بحران سیاسی، تزلزل اقتصادی رژیم و آینده نامعلوم نتانیاهو


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


پیشروی ارتش یمن در برخی مناطق استان لحج


ترس از عدم استقبال، برنامه‌های تبلیغاتی ترامپ و ونس را لغو کرد


اعتراض گسترده ایتالیایی ها در سراسر کشور علیه هزینه‌های زندگی