پنتاگون: ما اسد را تهدید نکردیم؛ کاخ سفید بود!

چهارشنبه 7 تير 1396
00:32
پنتاگون: ما اسد را تهدید نکردیم؛ کاخ سفید بود! رسانه های آمریکایی از مواضع ضد و نقیض مقامات کاخ سفید و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) درباره هشدار به دولت سوریه درخصوص استفاده از سلاح شیمیایی خبر دادند.

العالم - آمریکا

رسانه های آمریکایی از جمله روزنامه نیویورک تایمز نوشتند: درحالی که کاخ سفید در بیانیه ای به دولت سوریه درباره استفاده از سلاح شیمیایی در این کشور هشدار داد، مقامات پنتاگون با ابزار تعجب گفتند که هیچ اطلاعی ندارند که دولت سوریه قصد استفاده از سلاح شیمیایی دارد.

کاخ سفید امروز ادعا کرد که آمریکا "آمادگی احتمالی دولت سوریه برای حمله ای شیمیایی" را زیر نظر دارد اما در مقابل، دولت سوریه این ادعا را کاملا رد کرد.

کاخ سفید در ادامه ادعای خود افزود: "چنانچه بشار اسد حمله جدیدی با سلاح شیمیایی انجام دهد؛ وی و ارتش سوریه هزینه گزافی خواهند پرداخت".

اما پایگاه " BuzzFeed" نوشت: یک تیم از نظامیان آمریکایی از جمله مسئولانی در فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا از هشدار کاخ سفید به بشار اسد رئیس جمهور سوریه درخصوص "پیامدهای استفاده ارتش وی از سلاح شیمیایی در سوریه" ابراز تعجب کرده و گفته اند که اصلا از این بیانیه که کاخ سفید در آن به دمشق هشدار داده است؛ اطلاع ندارند.

این پایگاه افزود: نظامیانی که از آنها دراین باره پرس وجو شده است؛ تاکید کردند که کمترین آگاهی از برنامه ریزی اسد برای استفاده از سلاح شیمیایی در کشورش ندارند و یکی از مسئولان در فرماندهی مرکزی آمریکا نیز دقیقا گفته است که "وی هیچ آگاهی از هرگونه حمله اسد از این دست ندارد".

روزنامه نیویورک تایمز نیز به نوبه خود نوشت: بیانیه کاخ سفید تعجب محافل نظامی آمریکا را برانگیخته است.

این درحالی است که نمایندگان وزارت خارجه و دفاع از هرگونه پاسخ به خبرنگاران درباره بیانیه کاخ سفید خودداری کرده و گفته اند که از صادر کنندگان بیانیه در کاخ سفید توضیح بخواهید.

6

0% ...

آخرین اخبار

بازگشایی کنترل‌ شده اماکن فرهنگی - تاریخی در نوروز/ موزه‌ها تعطیل است


توطئه رژیم صهیونیستی برای هدف گرفتن تاسیسات آرامکو/ چگونگی هدف گرفتن F35 توسط دانشمدان ایرانی


آیت الله سیستانی روز شنبه را در عراق عید فطر اعلام کرد


هلال ماه شوال رؤیت نشد / شنبه اول فروردین ۱۴۰۵ عید سعید فطر خواهد بود


سپاه: موج ۶۵ با به کارگیری سامانه های نوین "نصرالله"، (قدر ارتقایافته و هدایت شونده) برای نخستین بار، اجرا شد


جنگنده اف-۳۵ آمریکا توسط پدافند هوایی ایران هدف‌ قرار گرفت + فیلم


اعلام زمان تشییع پیکر سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات


پیکر شهید لاریجانی و فرزندش در حرم حضرت معصومه آرام گرفت


عراقچی: در صورت تکرار حمله به زیرساخت‌های ایران دیگر هیچ خویشتن‌داری وجود نخواهد داشت


بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند/ دستگیری شماری از اتباع بیگانه