تداوم کاهش بهای جهانی نفت

چهارشنبه 7 تير 1396
08:45
تداوم کاهش بهای جهانی نفت بهای جهانی نفت پس از یک وقفه چند روزه، سیر نزولی خود را از سر گرفت.

العالم

به نقل از رویترز؛ بهای جهانی نفت در نخستین ساعات روز چهارشنبه پس از آن کاهش یافت که انتشار یک گزارش جدید از افزایش ذخایر نفت آمریکا حکایت داشت؛ موضوعی که به باور تحلیلگران، کاهش نفت مازاد موجود در بازار را بسیار دشوار می‌کند. این معضل در 3 سال گذشته بر بهای جهانی نفت تأثیرگذار بوده است.
صبح امروز بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال (شاخص بین‌المللی) با 33 سنت کاهش (معادل 0.7 درصد) به 46 دلار و 32 سنت رسید. هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت (پایه آمریکا) نیز با 38 سنت کاهش (معادل 0.9 درصد)، 43 دلار و 86 سنت معامله شد.
بهای جهانی نفت در چند روز گذشته اندکی افزایش یافته و نزول 20 درصدی خود را در یک ماه اخیر تا اندازه‌ای جبران کرده بود. اما بر اساس گزارش جدید مؤسسه نفت خام آمریکا، ذخایر نفت ایالات متحده در هفته منتهی به 23 ژوئن (5 روز پیش) 851 هزار بشکه افزایش یافت و به 509.5 میلیون بشکه رسید. تحلیلگران پیش‌بینی می‌کردند ذخایر نفت آمریکا در این مدت 2.6 میلیون بشکه کاهش را تجربه کند.
به باور بسیاری از تحلیلگران، بهای جهانی نفت در ماه‌های آینده در محدوده 40 تا 55 دلار در ازای هر بشکه در نوسان خواهد بود؛ چرا که افزایش تولید نفت آمریکا، تلاش‌های اوپک و کشورهای عضو را برای کاهش نفت مازاد موجود در بازار کم‌اثر خواهد کرد.
این در حالی است که بهای جهانی طلا صبح روز چهارشنبه با 0.2 درصد افزایش به 1249 دلار و 17 سنت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود