قانون عجیب شرکت هواپیمایی ژاپنی برای معلولان

چهارشنبه 7 تير 1396
11:54
قانون عجیب شرکت هواپیمایی ژاپنی برای معلولان یک شرکت هواپیمایی ژاپنی، مسافری معلول را وادار کرد سینه خیز و بدون کمک دیگران سوار هواپیما شود.

العالم گوناگون

گزارش پایگاه خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از خبرگزاری ژاپنی کیودو حاکی از این است که مردی معلول بعد ازخریدن بلیط از شرکت وانیلا ایر «Vanila Air» به مقصد شهر «امامی» درجنوب این کشور، متوجه شد که این هواپیما به افراد معلول خدمات ارائه نمی کند ومسئولان شرکت هواپیمایی به او گفتند: کسی که نمی تواند راه برود، نمی تواند وارد هواپیما شود.
براساس این گزارش، با این حال، این مرد توانست وارد هواپیما شود، یکی از دوستانش به وی کمک کرد،اما درمسیر بازگشت کارمند فرودگاه به او گفت که نمی تواند با کمک فرد دیگر وارد هواپیما شود و خودش باید وارد هواپیما شود، ودرنتیجه، مرد معلول 17 پله را سینه خیز طی کرد تا بتواند وارد هواپیما شود.
بعد ازانتشار این موضوع در رسانه ها، شرکت هواپیمایی مذکور از این فرد عذرخواهی کرد.

215

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود