چشم‌چرانی ترامپ دردسرساز شد

خبرنگار مو بلوندی که مورد توجه ترامپ قرار گرفت + فیلم

چهارشنبه 7 تير 1396
17:56
واکنش عجیب دونالد ترامپ به لبخند یک خبرنگار زن ایرلندی، به سرعت در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا روز گذشته (سه شنبه) در حالی که تلفنی با «لیو وردکار»، نخست وزیر همجنس‌گرای ایرلند گفتگو می کرد، به لبخند یک خبرنگار زن حاضر در دفتر کارش در کاخ سفید واکنش نشان داد.

ترامپ تلفنی انتصاب «لیو وردکار» را به سمت نخست وزیری ایرلند تبریک می گفت که ناگهان در میان صحبت هایش اعلام کرد: هم اکنون تعداد زیادی از خبرنگاران شما اینجا هستند.

ترامپ سپس به یک خبرنگار زن به نام «کایتریونیا پِری» اشاره کرد و گفت: اهل کجا هستی؟ بیا اینجا!

 

سپس در ادامه مکالمه تلفنی خود به نخست‌وزیر ایرلند گفت: همه خبرنگاران زیبای ایرلندی اینجا هستند. این خانم لبخند زیبایی بر لب دارد. مطمئن هستم که با شما هم به خوبی رفتار می کند.

دیگر خبرنگاران حاضر در دفتر کار رئیس جمهور از این اظهارات ترامپ متعجب شدند.

کایتریونیا پِری سپس یک ویدئو از لحظه ای که ترامپ این حرف را به او زده بود در حساب توییتر خود منتشر کرد و آن را «عجیب و غریب» توصیف کرد.

 

چشم‌چرانی ترامپ دردسرساز شد

کاربران توییتر هم به سرعت به این فیلم واکنش نشان دادند و از دونالد ترامپ بخاطر این رفتار خجالت‌آور انتقاد کردند. یکی از کاربران نوشت: «خانم پِری عذرخواهی من را به عنوان یک زن آمریکایی بپذیرید.» یک کاربر دیگر نوشت: «عذرخواهی می کنیم که رئیس جمهور کشور ما عجیب است و رفتار نامناسبی دارد.»

یکی دیگر از شهروندان آمریکایی نیز نوشت: «من متأسف هستم که رئیس جمهور ما این گونه رفتار کرده است.»

 

0% ...

آخرین اخبار

لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


دهن‌کجی تل‌آویو به تحریم‌های اروپا با طرح توسعه شهرک‌سازی‌ها


پیوند دیپلماسی در حمایت از فلسطین؛ پاکستان تصمیم بریتانیا علیه شهرک‌سازی‌های صهیونیستی را تحسین کرد


پافشاری حماس بر دموکراسی؛ بازی با زمان انتخابات پذیرفتنی نیست


جنگ آمریکا علیه ایران؛ چه کسی چه کسی را محاصره کرده است؟


ایران: قطعنامه شورای حکام سیاسی و مخدوش است


قطعنامه ضدایرانی با فشار محور غربی در شورای حکام تصویب شد


قیمت نفت از مرز ۱۰۰ دلار عبور کرد