در پی گسترش وبا ... وضع فوق العاده در 5 استان یمن

پنج‌شنبه 8 تير 1396
07:28
در پی گسترش وبا ... وضع فوق العاده در 5 استان یمن در پنج استان ابین، عدن، لحج، ضالع و شبوه در یمن وضعیت فوق العاده برای مقابله با وبا اعلام شد.

العالم – یمن
این تصمیم در شرایطی اتخاذ شده که یونیسف اعلام کرده است شمار قربانیان وبا در یمن به 1300 تن رسیده که یک چهارم آنان کودک هستند. بر اساس اعلام این سازمان وبا در بیشتر استان های یمن گسترش یافته است.
مرتسل ریلانو، سخنگوی یونیسف نیز دربارۀ فراتر رفتن شمار مبتلایان به وبا از 300 هزار نفر تا مرداد ماه آینده ابراز نگرانی کرده است.
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، استان حجه در شمال غرب یمن در صدر تعداد قربانیان وبا قرار دارد و پس از آن استان های اِب و حدیده جای دارند.
جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن و همچنین درگیری نیروهای ارتش و کمیته های مردمی با مزدوران مورد حمایت عربستان، کار مقابله با بیماری را دشوار کرده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند