دفاع عریقات از حماس در سازمان ملل

جمعه 9 تير 1396
08:50
دفاع عریقات از حماس در سازمان ملل دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین گفت جنبش حماس و جبهه ملی آزادی فلسطین سازمان های تروریستی نیستند.

العالم - فلسطین

صائب عریقات در سخنانی در سازمان ملل تاکید کرد ملت فلسطین از حق مشروع دفاع در برابر جنایات جنگی اسرائیل علیه خود استفاده می کند که در طول 50 سال اشغال این سرزمین رخ داده است.

وی افزود: اسرائیل ترور و بازداشت می کند، خانه ها را تخریب و زمین ها را مصادره می کند، اراضی را مصادره و نسبت به شهرک سازی استعمارگرانه و محاصره اقدام می کند که این موارد به خصوص در غزه از ده سال پیش به وضوح دیده می شود.

عریقات تاکید کرد، پاداش دادن به اشغالگران توسط کسانی مانند سفیر آمریکا در سازمان ملل، لکه ننگی بر پیشانی انسانیت است.

وی اشغالگری رژیم صهیونیستی را بالاترین نوع تروریسم و نظام تبعیض نژادی به معنای واقعی کلمه توصیف و خاطرنشان کرد جنایتکاری که به اسم داعش خبرنگاران خارجی را می کشد با جنایتکاری که علی دوابشه شیرخواره و برادرش احمد را به همراه پدر و مادرشان در شهرک دوما در کرانه باختری اشغالی آتش می زند تفاوتی ندارند.

202

 

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز