ارتش یمن: متجاوزان دروغ می‌گویند

جمعه 9 تير 1396
22:02
ارتش یمن: متجاوزان دروغ می‌گویند ارتش یمن ادعاهای ائتلاف متجاوزان عربستان را در خصوص تسلط مزدوران سعودی بر مواضعی در منطقه صرواح استان مأرب یمن و پیشروی در این منطقه رد کرد.

العالم - یمن

سخنگوی رسمی ارتش یمن در اظهاراتی عنوان کرد که نیروهای یمنی همچنان کنترل مناطق وادی الضیق و المخدره و جبل مرثد در جبهه صرواح را در دست دارند.

سرتیپ شرف لقمان همچنین گفت که تلاشهای نیروهای متجاوز و مزدورانشان برای پیشروی به سمت صرواح بیش از دو سال است که ادامه دارد اما این پیشروی ها از سوی ارتش یمن و کمیته های مردمی با مقاومت و صلابت بی نظیری مواجه می شود، امری که فرماندهان نیروهای متجاوز را به خلق پیروزیهایی تخیلی و ساختگی برای پوشاندن شکستهای پیاپی شان واداشت.

سخنگوی رسمی ارتش یمن افزود که نیروهای مشترک یمنی توانستند مواضعی را که دشمن در منطقه المخدره در آنها پیشروی کرده بود، باز پس بگیرند. 

0% ...

آخرین اخبار

پیام کنایه آمیز سخنگوی سپاه درباره قیمت نفت


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


انفجار دو سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل