آغار عملیات پاکسازی جنوب فلوجه از مین و تله های انفجاری

يکشنبه 11 تير 1396
11:15
آغار عملیات پاکسازی جنوب فلوجه از مین و تله های انفجاری نیروهای امنیتی عراق عملیات جمع آوری مین ها و تله های انفجاری را آغاز کرده اند وی خاطرنشان کرد که تمام انفجارها احتمالی تحت کنترل قرار گرفته اند.

العالم - عراق

یک منبع آگاه در پلیس فلوجه در استان الانبار روز یکشنبه اعلام کرد: "یگان مهندسی لشکر 14 عراق و فرماندهی پلیس الانبار با پشتیبانی پلیس فلوجه، عملیات گسترده امنیتی جمع آوری مین ها و تله های انفجاری بر جای مانده از گروه تروریستی داعش در منطقه دوم الشهدا در جنوب فلوجه را آغاز کردند".
این منبع که نخواست نامش فاش شود به شبکه السومریه نیوز گفت: "تمام انفجارهایی که اندکی قبل در فلوجه رخ دادند ناشی از انفجار تله های انفجاری و نارنجک در این منطقه بودند". وی خاطرنشان کرد: "این عملیات برای پاکسازی کامل منطقه از هر نوع مواد منفجره تا پایان همین هفته ادامه دارد".
گفتنی است مین ها و تله های انفجاری برجای مانده از گروه تروریستی داعش هر از گاهی بر سر راه شهروندانی که در حال بازگشت به مناطق جنوبی فلوجه هستند منفجر می شوند و تعدادی را به قتل رسانده یا مجروح می کند.
208

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت