خط و نشان ژاپن و اتحادیه اروپا برای ترامپ

يکشنبه 11 تير 1396
13:05
خط و نشان ژاپن و اتحادیه اروپا برای ترامپ در حالی ژاپن و اتحادیه اروپا، قرار است هفته آینده توافق تجارت آزاد با یکدیگر را امضاء کنند، که از این پیمان به عنوان پیام سفت و سخت برای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تعبیر می شود.

العالم-آسیا
به گزارش خبرگزاری فرانسه، «سسیلا مالمسترو»، مسئول امور تجاری اتحادیه اروپا گفت: توافق تجارت آزاد میان ژاپن و اتحادیه اروپا، پیام سفت و سختی را برای سیاست حمایتی که از سوی برخی کشورها در جهان دنبال می شود، به همراه خواهد داشت. 

وی تصریح کرد، بعداز ۴ سال مذاکره میان دو طرف، قرار است این توافق تجارت آزاد میان ژاپن و اتحادیه اروپا در نشست هفته آینده گروه جی ۲۰ در «هامبورگ» آلمان امضاء شود. 

مسئول امور تجاری اتحادیه اروپا گفت: اگر ژاپن و اتحادیه اروپا دو قطب بسیار مهم اقتصاد در جهان هستند، می توانند با این اقدام به سایر نقاط جهان که اجرای سیاست حمایتی را در پیش گرفته اند، پیام بسیار قاطعانه ای را مخابره کنند.

مالمسترو خاطر نشان کرد: توافق تجارت آزاد میان دو منطقه، پیروزی بزرگی برای طرفداران آن بعداز عقب کشیدن دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از توافق ترانس پسفیک  است.

البته اقتصاد ژاپن و اتحادیه اروپا در حدود ۲۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل می دهد. 

بر پایه این گزارش، «بروکسل» خواهان حذف تعرفه ۳۰ درصدی ژاپن از پنیرهای تولید شده اتحادیه اروپا است و از آن طرف هم توکیو، خواهان کاهش تعرفه اتومبیل های ژاپنی در ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند