مشارکت "ارتش آزاد" در عملیات ترکیه در شمال سوریه

يکشنبه 11 تير 1396
17:34
مشارکت روزنامه صباح ترکیه از مشارکت نیروهای گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه در عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه خبر داد.

العالم – سوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این روزنامه اعلام کرد که حدود 20 هزار نیروی گروه موسوم به "ارتش آزاد سوریه" در عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه شرکت خواهند کرد.

به نوشته این روزنامه ارتش ترکیه قرار است این عملیات را در منطقه عفرین که در سیطره نیروهای مدافع خلق کُرد سوریه قرار دارد، اجرا کند.

گفته می شود این عملیات 70 روز ادامه خواهد یافت و طبق برنامه های از پیش تعیین شده، در این عملیات قبل از هرچیز باید کنترل شهر تل‌رفعت و پایگاه هوایی منگ در شمال حلب به دست گرفته شود.

براساس این گزارش قرار است منطقه عفرین نیز پس از مدتی به مناطق کم تنش دیگر ضمیمه شود و نظامیان روسیه و ترک امنیت آن را تضمین کنند.

213

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک