واشنگتن روی تروریسم در سوریه سرمایه‌گذاری کرده است

دوشنبه 12 تير 1396
15:54
واشنگتن روی تروریسم در سوریه سرمایه‌گذاری کرده است معاون وزیر خارجه سوریه با اشاره به پیروزی ارتش این کشور در برابر تروریسم اظهار داشت: رخدادهای سوریه، در واقع محقق شدن آمال و آرزوهای رژیم صهیونیستی در منطقه است.

العالم - سوریه

فیصل مقداد در یک نشست خبری با اشار به اینکه روزنامه نگاران برای دیدار با وی اعمال فشار میکنند، اظهار داشت که رخدادهای اخیر سوریه، بهترین رخدادها از زمان آغاز بحران هستد.

وی با بیان اینکه ارتش سوریه و نیروهای همپیمانش در حال پیشروی هستند، تصریح کرد که با مصالحه در این کشور دستاوردهای بسیاری در دمشق و حومه آن و در منطقه «الوعر» حمص محقق شده است.

خبرگزاری سانا به نقل از این مقام سوری گزارش داد که رؤیای همه کسانی که علیه سوریه توطئه کرده اند، نقش بر آب و به وهم و گمان بدل شده است.

مقداد ضمن مطرح کردن این پرسش که توطئه گران علیه سوریه از میلیاردها دلاری که صرف کرده اند، چه چیزی عایدشان شده است، خاطر نشان کرد که رخدادهای سوریه، در واقع محقق شدن آمال و آرزوهای رژیم صهیونیستی در منطقه است.

وی با اشاره به اینکه هدف از ایجاد بحران برای سوریه به زانو درآورن این کشور بود، تأکید کرد که رژیمهای مشخصی دست به توطئه زدند و از رهگذر بحران میان اعراب خلیج فارس، به صورت کامل واقعیت توطئه مشخص شد.

معاون وزیر خارجه سوریه تصریح کرد: «هدف حملات آمریکا به سوریه، ممانعت از پیروزی در برابر تروریسم است... در واقع واشنگتن و مزدورانش در تروریسم سرمایه گذاری میکنند».

وی درباره سلاح شیمیایی سوریه گفت: «به نیابت از کشورم تأکید میکنم که سوریه سلاح شیمیایی ندارد که بخواهد در عملیات نظامی از آن استفاده کند... ما رسما از سازمان تسلیحات شیمیایی دو سال پیش خواستیم که مواد شیمیایی خارج از سوریه را نابود کند... ما هیچ مکانی را به روی سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی نبستیم».

مقداد با اشاره به اینکه همه تحقیقات درباره حادثه شیمیایی منطقه «خان شیخون» در ترکیه انجام شده که دشمن سوریه است، خاطر نشان کرد: «ترکیه در همه فعالیتهایی شرکت دارد که مشق تروریستها برای استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه است».

معاون وزیر خارجه سوریه اظهار داشت که در خصوص حادثه خان شیخون، سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی وارد این منطقه نشده، بلکه به نمونه هایی که در اختیارش قرار گرفته بود، بسنده کرد.

وی در پایان تأکید کرد که در واقع آمریکا، فرانسه و انگلیس «قصد دارند روابط خود با گروههای تروریستی را توجیه کنند؛ لذا ظرایط مناسبی را برای استفاده تروریستهایشان از سلاح شیمیایی فراهم میکنند، و سپس دست به اتهام دمشق میزند».

 

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پاراآسیایی ناگویا؛ خسروی صاحب نشان طلا شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز