دفع حمله داعش در شمال صلاح الدین

سه شنبه 13 تير 1396
14:08
دفع حمله داعش در شمال صلاح الدین نیروهای الحشد الشعبی (داوطلب مردمی) حمله عناصر داعش به جبال مکحول درشمال صلاح الدین درعراق را ناکام گذاشتند.

العالم عراق
خبرنگار شبکه العالم به نقل از مرکز اطلاع رسانی الحشد الشعبی گزارش داد که نیروهای یگان نخبه در لشگر بیست و پنجم وابسته به الحشد الشعبی توانستند حمله داعش به منطقه راهبردی جبال مکحول در شمال استان صلاح الدین درعراق را ناکام بگذارند.
مرکز اطلاع رسانی نیروهای الحشد الشعبی اعلام کرد که نیروهای الحشد الشعبی دراین دفع حمله، به تروریست ها خسارت زیادی وارد وآن ها را وادار به فرارکردند.
نیروهای الحشد الشعبی با اجرای عملیات نظامی گسترده، منطقه جبال مکحول را به طور کامل از اشغال داعش آزاد کردند.
این درحالیست که با توجه به اهمیت این منطقه راهبردی درشمال استان صلاح الدین، عناصر داعش تلاش می کنند تا دوباره به این مناطق بازگردند.

215

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل